σαπουνόφουσκες

σαπουνόφουσκες

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Οδηγίες

Για Να Τα Παρατήσεις
Μην κοιτάς πίσω ... συνήθως φτάνει αυτό ...

Για Να Μετρήσεις Τη Σιωπή
Οι αναμνήσεις φτάνουν. Μην τις μετράς, το αποτέλεσμα είναι συνήθως απογοητευτικό.

Για Να Ερωτευθείς
Διάλεξε μία οποιαδήποτε γυναίκα. Επικέντρωσε την προσοχή σου σε κάποιο σημείο του κορμιού της και άρχισε να την αγαπάς. Αύξησε σιγά σιγά την αγάπη σου μέχρι να την ολοκληρώσεις. Αφού κάνεις όλα αυτά, δώσε ένα τέλος γρήγορα, γιατί ο έρωτας προκαλεί εθισμό.

Για Να Γράψεις Ένα Τραγούδι
Κατ αρχήν δεν είναι υποχρεωτικό να ξέρεις νότες, ομοιοκαταληξίες και ρυθμούς. Αρκεί να αρχίσεις να σιγοτραγουδάς κάποιο παλιό σκοπό. Επανέλαβέ τον μέχρι που να μην έχει καμιά σχέση με το πρωτότυπο.
Τα λόγια είναι το λιγότερο, μιας και από ποιήματα άλλο τίποτα. Για τις όποιες αμφιβολίες, όμως, πρόσεχε να μην σ ακούσει κανείς, γιατί από κριτικούς άλλο τίποτα.

Για Να Ξεχάσεις
Βγάλε έξω αργά αυτήν την αγάπη που σε πονάει όταν ανασαίνεις. Κούνησέ την λίγο μέχρι να ξυπνήσει. Πλύνε την με προσοχή, ώστε να μη μείνει ούτε η παραμικρή βρωμιά. Καθαρή και ευωδιαστή, δίπλωσέ την τόσες φορές, όσες είναι αρκετές για να αποκτήσει το μέγεθος του νυχιού του μεγάλου δακτύλου του δεξιού ποδιού. Περίμενε μέχρι να περάσει κάποιο μυρμήγκι, να είσαι ευγενής και γενναιόδωρος, και φόρτωσέ του αυτό το βαρύ φορτίο. Θα το μεταφέρει σε μέρος ασφαλές, σε κάποια βαθιά σπηλιά. Αφού το κάνεις αυτό, πήγαινε να καπνίσεις ένα τσιγάρο μπροστά στην θάλασσα της ανατολής.
Η λησμονιά θα φτάσει παράλληλα με το τέλος του καπνού και το πλησίασμα της θάλασσας σε σένα.

2 σχόλια: